23 лютого 2022

Створювати модні образи для дівчаток та хлопчиків – завдання, яке ставлять перед собою відповідальні батьки. Щоб дитині було комфортно, а її зовнішній вигляд відповідав усім актуальним тенденціям, необхідно відстежувати усі модні тренди. Пропонуємо ознайомитися з тим, яке взуття для діток та підлітків буде модним на весну та літо 2022 року.

Які модні тенденції у дитячому взутті на теплий сезон 2022 року?

Весна та літо 2022 року зустрічають яскравими принтами, стильними та несподіваними колірними поєднаннями, сучасними матеріалами.

Вироби, що випускаються для дівчаток, прикрашають аплікаціями, стразами, а ось вироби на хлопчиків виконуються у спокійних стильових рішеннях. Дуже популярні моделі з металізованої шкіри, з лаковим покриттям, тканинними, прозорими та силіконовими вставками, шнурівкою у різних відтінках. Якщо говорити про колірну палітру, то найбільш популярні такі варіанти:

  • бежеві;
  • золотисті;
  • білі;
  • бузкові;
  • блакитні.

Кеди та кросівки для хлопчиків виконані в однотонних кольорах, але з контрастною підошвою.

 

Що буде модно для дівчаток у весняно-літній сезон 2022?

Для дівчаток дизайнери розробили багато стильних варіантів, розглянемо основні з них.

«Армійські» чоботи

Тепла погода не відразу приходить із настанням весни за календарем. Цього сезону можна одягати грубі армійські черевики. Якщо поєднувати їх із легкою сукнею, образ вийде контрастним, але дуже романтичним. Висота черевиків, як і фурнітура, кольори, фасони можуть бути різноманітними.

Гумові чоботи

У період сльоти, дощів ідеальним варіантом стане вибір на користь гумових чобіт. Найбільш популярними фасонами стануть ті, що мають широку халяву, а також варіанти на підошві. Крім стильного зовнішнього вигляду, такі вироби ще й забезпечують непромокальність, теплоту та комфорт під час носіння. Поєднувати гумові варіанти чобіт можна зі спідницею, брюками та джинсами.

Стильні лофери та туфлі Mary Jane

Лофери – стильний вибір для підлітків. Ці вироби не мають шнурків, можуть прикрашатися фурнітурою, стильними платформами. Легкі та романтичні і туфлі Mary Jane, що мають круглий мисок та тоненькі ремінці.

Оксфорди та балетки для весняної пори

Дуже стильно виглядають оксфорди, або простими словами туфлі на шнурівці. Цього року такі вироби знову будуть популярними, особливо варіанти, що мають квадратний мисок, низьку платформу та жодних зайвих деталей.

Сабо та сандалії для літа

Влітку краще вибирати сабо, що мають овальну шкарпетку. Завдяки босоніжкам дитині можна виглядати стильно та почуватися максимально комфортно.

Вибір для хлопчиків на весну-літо 2022 року

Пропонуємо розглянути основні модні варіанти взуття для хлопчиків:

  1. Кросівки із візерунками. Такі моделі вже давно вважаються не суто спортивним варіантом, а трендом, що використовується і у повсякденному житті. Білі кросівки вже не такі популярні, актуальні яскраві варіанти з орнаментами, геометричними, етнічними мотивами.
  2. Дербі. Це вибір хлопців-підлітків, що віддають перевагу класиці. У тренді коричневі лаконічні пари. Найактуальнішим відтінком вважається темний шоколад.
  3. Мокасини та лофери. Це практичне та зручне взуття, як на кожен день, так і на вихід. Цього року дизайнери радять віддавати перевагу легким та дихаючим матеріалам. Популярні класичні моделі, принтовані та яскраві, з товстою підошвою.
  4. Сандалі. Модним вибором на літо стануть сандалі. Вибирають максимально дихають пари, що зручно сидять на нозі. У тренді яскраві кольори.

Вибрати стильне взуття можна на сторінках каталогу магазину «Супер взуття».