15 січня 2021

Як вибрати шкільне взуття?

Із наближенням осені батьки школярів починають підготовку до навчального сезону. Крім вибору зошитів, рюкзаків і одягу особливу увагу слід приділити вибору взуття. У шкільному взутті дитина щодня буде проводити 5-6 годин, тому дуже важливо, щоб нога була в комфорті. Пропонуємо розібратися з тим, як вибрати шкільне взуття, адже у дитини шкільного віку йде активний процес формування і зростання стопи. Щоб в майбутньому не було проблем із поставою і ходьбою потрібно знати і дотримуватися основних правил і критеріїв при покупці взуття.

 

На що звернути увагу при покупці шкільного взуття?

Розглянемо основні аспекти, на які слід орієнтуватися при виборі взуття:

  1. Матеріал. Ідеальний варіант – натуральна шкіра, в такому виробі нога дитини буде «дихати», шкіра прекрасно вбирає вологу, тому весь день нога буде сухою. Єдиний недолік такого взуття – вартість. Не кожна родина зможе дозволити собі купувати якісне дороге взуття на сезон, особливо якщо в сім'ї не одна дитина. У такому випадку є альтернативний варіант – комбінована модель зі шкірзамінником зверху і натуральною шкірою зсередини.
  2. Якість. У шкільному процесі вся увага дитини має бути спрямована на навчання, а не на почуття дискомфорту. Перед покупкою взуття, ретельно його огляньте. Акуратно пошита модель без різких запахів і бракованої фурнітури, з рівними швами, натуральною устілкою і щільним задником, говорить про те, що це якісний виріб.
  3. Розмір. Дуже важливо правильно підібрати розмір. Оптимально вибирати модель на 1 см більше стопи. Дитяча нога швидко росте, але це не означає, що потрібно купити «на виріст», адже занадто вільне взуття буде спадати і не зафіксує стопу.

 

Яке взуття купувати дитині в школу?

Доцільно буде придбати змінне взуття в школу для підтримки чистоти в кабінетах, особливо коли за вікном сира, холодна погода. Не кожна дитина захоче щодня перевзуватися, тому при покупці моделі важливо врахувати смаки і переваги дитини. Ноги протягом дня повинні бути добре зафіксованими, але діти не люблять замки і шнурівки, тому оптимальний варіант – липучки.

В ідеалі мати в арсеналі три пари взуття:

  1. Святкове. Нарядні класичні туфлі із невеликим каблуком (1 см) для дітей молодшого віку, для учениць старших класів допускається каблук до 4 см.
  2. Змінне. Повсякденне взуття в стінах школи. Для хлопчиків, як правило, вибирають зручні туфлі або мокасини. Для дівчаток – відкриті туфлі або балетки.
  3. Спортивне. Призначена для занять фізкультурою. Найчастіше купують кеди або кросівки. Модель потрібно вибирати з натурального матеріалу, легкого, з гнучкою не ковзаючою підошвою.

Які є виробники дитячого взуття?

При покупці взуття важливо вибирати перевіреного виробника, який спеціалізується на дитячому взутті з оптимальним співвідношенням ціна / якість, а також має сертифікати якості. Представляємо Вашій увазі список найпопулярніших компаній, які випускають якісну взуття для дітей і підлітків.

  1. B & G. Українська торгова марка, яка випускає дитяче взуття з 1999 року. Широкий асортимент, строгий контроль якості, оптимальна ціна - головні переваги компанії B & G.
  2. JONG GOLF. Для виготовлення взуття виробники використовують екологічні матеріали і якісну фурнітуру. Особливий акцент приділяється зовнішньому вигляду, оскільки компанія орієнтується на смаки юного клієнта. Торгова марка JONG GOLF випускає яскраві, красиві стильні моделі, що відповідають українським та європейським стандартам якості.
  3. Tom.m. Спеціалізується на виробництві не тільки стандартних моделей для дітей і підлітків, а також і ортопедичного взуття. Моделі виготовляються за італійськими технологіями на виробництві в Китаї.

Де купити шкільне взуття?

В інтернет-магазині «Супер Опт» Ви зможете придбати дитячі туфлі, мокасини, кеди, черевики, кросівки, чоботи, термо взуття та босоніжки. Ми працюємо з професіоналами, які випускають взуття високої якості. Для наших оптових покупців ми пропонуємо оптимально низькі ціни.