23 лютого 2022

Дуже важливо підібрати дітям якісне та стильне взуття для весняної пори. Для цього потрібно враховувати багато важливих моментів. У цій статті ми розглянемо характеристики якісного весняного взуття для дітей та підлітків, щоб гарантувати їм зручність та чудовий зовнішній вигляд.

Основні аспекти, на які варто звернути увагу

При виборі взуття на весну та літо потрібно враховувати такі моменти:

  1. Якість та ціну. Це перший пункт, який варто враховувати. Надто дешеві моделі не підійдуть, оскільки вони точно не гарантують комфорту. Важливо звертати увагу на зовнішній вигляд, а також відсутність неприємних запахів.
  2. Матеріали. Варто віддавати перевагу лише натуральним матеріалам, краще за все – шкірі. Такий матеріал чудово адаптується під ніжки дітей та забезпечує зручність і комфорт під час носки.
  3. Устілку. Ці деталі повинні бути із натуральних матеріалів, підійде шкіра або текстиль. Також можна обрати перфоровані устілки, оскільки вони забезпечують чудову циркуляцію повітря.
  4. Підошву. Вона повинна бути достатньо міцною, але в той же час і гнучкою. Якісне взуття має гнутися навпіл. Беріть до уваги і малюнок на підошві, він повинен бути рифленим, щоб забезпечити відсутність ковзання.
  5. Задник. Щоб гарантувати правильну фіксацію п’ятки під час пересування, потрібно звертати увагу на задню частину взуття. Важливо, щоб вона була високою та достатньо міцною.

Також зверніть увагу на каблук. Він має бути не вище 1 см. Дівчаткам можна носити туфлі із вищими каблуками лише після досягнення 13 років. А от наявність сантиметрового каблука гарантує підтриманню рівноваги, щоб дитина не завалювалась.

Які матеріали найкраще підходять для дитячого взуття на весну?

Варто віддавати перевагу тільки тим моделям, що виготовлені із якісних матеріалів. Розберемося детальніше із популярними варіантами.

Натуральна та еко шкіра

Завдяки натуральній шкірі забезпечується формування правильного мікроклімату. Такий матеріал гарантує еластичність, міцність та тривалий термін служби. У виготовленні взуття частіше за все використовують справжню шкіру або поєднують її із еко аналогом.

Еко шкіра не настільки податлива, але дозволяє створювати взуття у різних кольорових відтінках. Варіанти комбінацій зазвичай складаються із натуральної шкіри, розташованої у місцях, де потрібна підвищена міцність, а еко – там, де це не зашкодить властивостям взуття.

Замша та нубук

Замша вважається чудовим варіантом для дитячого взуття на сухий період року. Матеріал ніжний, м’який, чудово виглядає на ніжці.

Ще один варіант для сухої пори року – нубук. Це натуральний варіант шкіри, але ретельно зашліфований. На дотик він дуже м’який та приємний. Виглядає таке взуття дуже стильно та елегантно. Також відносною новинкою вважають нубук ойл, він відрізняється високим рівнем стійкості до вологи.

Текстиль та войлок

Із текстилю зазвичай вставляються певні деталі на взутті, наприклад, сіточка або устілка. При виробництві кед без цього матеріалу просто не обійтися. Текстиль вирізняється практичністю та комфортом. Войлок найчастіше використовується для дитячого взуття на зимній період, проте і на весну може грати роль устілок у весняних черевиках.

Де купити дитяче весняне взуття?

Якісне дитяче взуття за вигідними цінами на весняний та літній сезон можна придбати в інтернет-магазині «Супер обув». У каталогах великий вибір стильних та сучасних моделей, що гарантують зручність та комфорт, відповідають модним тенденціям.