23 грудня 2021

Мембранне взуття – це супер зручний варіант на зиму, який дуже популярний у активних людей, які віддають перевагу подорожам та активним заняттям спортом. У взуття є специфічна мембрана, завдяки якій ці моделі отримали таку назву. Давайте розберемося з особливостями та плюсами мембранного взуття.

Що таке мембрана у взутті?

Мембрана – назва невеликого шару між матеріалами, із якого виготовляють взуття. Він виглядає як шорстка плівка. Така структура вийшла завдяки порам. Вони не заважають випаровуванню поту, не допускають попадання води та прохолодного повітря всередину. Відмінності мембран криються в ціні та якості.

Мембрана відмінно відштовхує вологу, тому ноги в такому взутті довше зберігають тепло. Особливість моделей у тому, що волога не потрапляє зовні, але добре випаровується зсередини. мембрана не призначена, щоб гріти, вона тільки зберігає і підтримує тепло. Її варто вибирати активним діткам, які багато рухаються.

 

Як вибрати дитяче мембранне взуття?

Вибираючи дитяче мембранне взуття, варто звертати увагу на:

  1. Розмір черевиків. Не вибирайте занадто тісні моделі, оскільки це призведе до того, що нога буде сильно мерзнути. Важливо, щоб від кінчиків пальців до носка відстань становила щонайменше 1 см. Максимально допустимий показник – 1,5 см.
  2. Підошву. Важливо, щоб вона добре гнулась. Інакше – ходити в такій моделі буде дуже важко. Найкращим варіантом стане вибір підошви, виготовленої з натурального каучуку. Вона дуже гнучка і зберігає свої властивості за тривалих морозних температур.
  3. Вартість. Не варто купувати надто дешеве зимове взуття. Якісні моделі не коштують дуже мало. Краще вибирати трохи дорожчі варіанти, зате бути впевненими у чудовій якості.

Якщо ви вперше вибираєте взуття із мембранним покриттям, тоді краще проконсультуватися з нашими фахівцями. Вони розкажуть про особливості моделей та допоможуть зробити правильний вибір.

Як носиться найкраще мембранне взуття для дітей?

Хороше взуття з мембрани для дітей радуватиме своїми характеристиками, головне – пам'ятати кілька правил:

  1. При температурі повітря до мінус 10 не потрібно одягати шкарпетки. Якщо дитина надто активна, тоді не рекомендовано надягати ще й теплі шкарпетки. Краще віддавати перевагу шкарпеткам, у складі яких не менше ніж 10% еластину або акрилу.
  2. У дитини будуть трохи прохолодні ноги. Це норма, оскільки мембрана може підтримувати температурний режим до 31 градуса. Оптимальним показником якості черевиків вважаються сухі та трохи прохолодні ноги.
  3. Не можна купувати б/у мембранне взуття. Це пов'язано з тим, що перевірити стан мембрани неможливо, адже вона знаходиться у внутрішньому шарі.

Щоб взуття з мембрани для дітей прослужило якнайдовше, не рекомендується його чистити за допомогою жорстких щіток. В іншому випадку – ворс може порвати мембрану. Видаляти усі забруднення варто з використанням м'якої губки.

 

Де продається взуття для дітей?

Хороше мембранне взуття, яке неодмінно сподобається дитині, представлене в каталозі нашого інтернет-магазину. У нас можна вибрати чоботи чи черевики на мембрані від українського виробника B&G.

Дитяче взуття від компанії B&G на українському ринку з 1999 року. Всі моделі пройшли сертифікацію та відповідають усім необхідним стандартам. Роблячи оптове замовлення на такі вироби в нашому магазині, ви можете бути впевненими у відмінній якості товару та тривалому терміні служби моделей.